Salontafel set Salontafel set
Salontafel set Salontafel set
Salontafel set
Salontafel set gemaakt uit staal en eikenhout. Stel jouw eigen unieke meubelstuk samen met de ST-OAK meubel configurator, zie hieronder.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 werkweken

€ 329,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De salontafels zoals op de foto weergegeven is gemaakt van warmgewalste stalen kokers (40x40mm) en een eikenblad (650x650x30mm & 500x500x30mm). De randen van het blad zijn afgerond.

De standaard specificaties voor de salontafels zijn:

  • Blad afmeting (grote tafel): 650x650x30mm
  • Blad afmeting (kleine tafel): 500x500x30mm
  • Blad afwerking: Blank
  • Hoogte (grote tafel): 420mm 
  • Hoogte (kleine tafel) 330mm
  • Koker warmgewalst, afmeting: 40x40mm
  • Afwerking frame: Standaard onbehandeld (salontafels op foto zijn mat zwart gepoederd)


Het kan verstandig zijn om je blad te voorzien van een slijt- en krasvaste aflak, deze beschermt tegen vlekken. Zie de pagina Materiaal informatie of Onderhoud voor meer informatie en ideeën.
 
Op bovengenoemde pagina zijn ook de meest voor de handliggende kleuren voor de afwerking van het frame alvast op een rijtje gezet. Wij raden aan, bij buiten gebruik, om het frame te voorzien van een beschermende poedercoat afwerking. Door voor een poedercoat afwerking te kiezen wordt roestvorming voorkomen en kun je langer van jouw meubelen genieten. Alle meubelen worden aan de onderzijde voorzien van vloerbeschermers.
 
Het is mogelijk om de salontafels te verzenden, de kosten hiervan bedragen €65,-. Tevens is het mogelijk om de salontafels op te halen.
 
Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Wil je een ander formaat koker, andere afwerking van het blad, tafelhoogte, blad dikte voor het meubel of wil je jouw eigen ontwerp indienen? Stuur dan een mail met daarin de wensen naar info@st-oak.nl of gebruik het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag.