Salontafel set

Salon tafel set gemaakt uit staal en eikenhout. Stel jouw eigen unieke meubelstuk samen met de ST-OAK meubel configurator, zie hieronder.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

3 werkweken

€ 249,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De salon tafels zoals op de foto weergegeven is gemaakt van warmgewalste stalen kokers (40x40mm) en een eikenblad (650x650x30mm & 500x500x3mm) met een corgel afwerking voor een robuuste look. De randen van het blad zijn afgerond.

De standaard specificaties voor de salon tafels zijn:

  • Blad afmeting (grote tafel): 650x650x30mm
  • Blad afmeting (kleine tafel): 500x500x30mm
  • Blad afwerking: Blank
  • Hoogte grote tafel: 420mm 
  • Hoogte kleine40x40 warmgewalst (mm)
  • Afwerking frame: Standaard onbehandeld (tafeltjes op foto zijn mat zwart gepoederd)


Het eikenhouten blad van 30mm wordt standaard gebruikt voor al onze industriële meubelen. Qua afwerking van het blad is er veel keuze, hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Naast een mooie afwerking kan het ook verstandig zijn om je blad te voorzien van een slijt- en krasvaste aflak, deze beschermt ook uitstekend tegen vlekken. Zie de pagina Materiaal informatie of Onderhoud voor meer informatie en ideeën.
 
Op bovengenoemde pagina zijn ook de meest voor de handliggende kleuren voor de afwerking van het frame alvast op een rijtje gezet. Door voor een poedercoat afwerking te kiezen wordt roestvorming voorkomen en kun je langer van jouw meubelen genieten. Alle meubelen worden aan de onderzijde voorzien van vloerbeschermers.
 
Wij raden aan, bij buiten gebruik, om het frame te voorzien van een beschermende poedercoat laag.
 
Afhalen van het meubelstuk is mogelijk op afspraak. Ook is het mogelijk om jouw meubel te laten verzenden, de kosten hiervan bedragen €65,-.
 
Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Wil je een ander formaat koker, andere afwerking van het blad, tafelhoogte, blad dikte voor het meubel of wil je jouw eigen ontwerp indienen? Stuur dan een mail met daarin de wensen naar info@st-oak.nl of gebruik het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag.