ST-OAK

Bedrijfsnaam ST-OAK komt voort uit de basismaterialen die worden gebruikt voor de bouw van industriële meubelen. STEEL en OAK, deze materialen geven de robuuste en stoere uitstraling.

Het ontstaan van ST-OAK komt door de interesse in industriele meubelen. Het staal en eikenhout geeft een mooie combinatie weer wat onze interesse wekt. Bij het kopen van onze eerst woning, wisten wij direct welke stijl ons huis moest krijgen. Er zijn verschillende woonwinkels bekeken, maar uiteindelijk werd er een eigen plan gemaakt, namelijk zelf meubelen ontwerpen en fabriceren. Het begon bij een eetkamertafel en salontafel, dit is uitgebreid naar zuilen, side table, barkruk, bartafel en een bijzettafel. Door de vele complimenten kwamen wij op het idee om voor ons zelf te beginnen en een webshop op te zetten, met als doel dat de klant zijn eigen meubel kan ontwerpen, samen met ST-OAK. 

Kernwaarden ST-OAK

  • Wij stellen jou als klant centraal en luisteren graag naar jouw mening of idee;
  • Naast "standaard" industriële meubelen, maken wij ook speciaal ontworpen meubelen;
  • Alle meubelen die ST- OAK ontwikkelt, hebben een robuuste en industriële look;
  • Wij maken enkel gebruik van onze basismaterialen staal en eik, dit om de gewenste ST-OAK look te krijgen;
  • ST-OAK maakt al zijn meubelen in Nederland en deze worden handmatig gefabriceerd door de beste vakmensen.
Kortom, wij van ST-OAK vinden het belangrijk dat de klant zorgeloos kan genieten van de door zijn ontworpen meubelen.
Doordat ST-OAK een jong bedrijf is, is ons assortiment nog beperkt, maar groeiende. In de loop van de tijd zal ons assortiment uitbreiden en hiervan zullen wij jou middels Facebook op de hoogte stellen. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.