Het eikenblad

Wanneer je eikenblad voorzien is van een stoot- en krasvaste laklaag heb je het minst onderhoud nodig. Het is eenvoudig schoon te maken, zeer duurzaam en ideaal voor intensief gebruik. Het toepassen van een stoot- en krasvaste laklaag is zeker aan te raden voor eikenbladen die intensief worden gebruikt, denk hierbij aan horeca tafels.
 

Het frame

Als optie kun je ervoor kiezen het frame te voorzien van poedercoat afwerking. Deze vorm van afwerking is het eenvoudigst te onderhouden. Slechts een paar keer per jaar met een vochtige doek afnemen is voldoende. Wij raden het aan een frame te voorzien van een poedercoat afwerking wanneer het intensief, in een vochtige ruimte of buiten gebruikt wordt. Ook wanneer kleine kinderen of baby’s dagelijks met vochtige handen in huis spelen is een poedercoat afwerking aan te raden.
 
Wanneer je kiest voor een onbehandelde afwerking, is het sterk af te raden deze af te nemen met een vochtige doek. Een droge doek is voldoende.
 
"Uiteraard geldt voor alles, de intensiteit van onderhoud staat gelijk aan de intensiteit van het gebruik."Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Dag bezoeker,

I.v.m. de vakantietijd, kunnen de levertijden van de op maat gemaakte producten afwijken.
Voor de exacte levertijden kunt u altijd contact met ons opnemen!

ST-OAK.NL