Het eikenblad.

Wanneer je eikenblad voorzien is van een stoot- en krasvaste laklaag heb je het minst onderhoud nodig. Het is eenvoudig schoon te maken, zeer duurzaam en ideaal voor intensief gebruik. Als je na een feestje alle glazen en flessen op het blad zou laten staan zijn eventuele kringen ’s morgens te verwijderen met een vochtige doek en oogt het blad weer als nieuw. Het toepassen van een stoot- en krasvaste laklaag is aan te raden voor eikenbladen die intensief worden gebruikt, denk hierbij aan horeca tafels.
 
Standaard worden de bladen enkel voorzien van een afwerking op olie basis. Deze zorgt onder andere voor de gewenste kleur en beschermt het blad tegen huiselijk gebruik. Als de tafel bijvoorbeeld na het eten vies is geworden kan deze eenvoudig met een sopje worden schoongemaakt. Wanneer de tafel toch intensief wordt gebruikt kun je het beste onderzetters gebruiken, voorkomen is immers beter dan genezen.

Het frame.

Als optie kun je ervoor kiezen het frame te voorzien van poedercoat afwerking. Deze vorm van afwerking is het eenvoudigst te onderhouden.  Slechts een paar keer per jaar met een vochtige doek afnemen is voldoende. Wij raden het aan een frame te voorzien van een poedercoat afwerking wanneer het intensief, in een vochtige ruimte of buiten gebruikt wordt. Ook wanneer kleine kinderen of baby’s dagelijks met vochtige handen in huis spelen is een poedercoat afwerking aan te raden.
 
Wanneer je kiest voor een onbehandelde afwerking, is het sterk af te raden deze af te nemen met een vochtige doek. Een droge doek is voldoende, verder kun je het frame voorzien van een water- en olie afstotende nano coating (deze wordt binnenkort in de webshop aangeboden) of dunlaagje met siliconen spray aanbrengen om roest vorming te voorkomen.
 
"Uiteraard geldt voor alles, de intensiteit van onderhoud staat gelijk aan de intensiteit van het gebruik."Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Dag bezoeker,

I.v.m. covid-19 kunnen de levertijden van de op maat gemaakte producten afwijken.
Voor levertijden kunt u altijd contact met ons opnemen!

ST-OAK.NL