Industriële kapstok

Industriële kapstok gemaakt van draadstaal.

Verzendkosten

€ 14,95 

Standaard levertijd

4 dagen

€ 92,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze zwarte industrïele kapstok is gemaakt van draadstaal. De afmeting van de afgebeelde kapstok is 100cm breed x 80cm hoog en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. Deze kapstok kun je ophangen in jouw hal, slaapkamer of naar eigen keuze en is een blikvanger in jouw interieur door het bijzondere design, de kapstok wordt namelijk aan het plafond bevestigd.

Indien je een andere afmeting wenst van dit product is dit geen probleem. Stuur jouw gewenste afmeting door naar info@st-oak.nl of gebruik het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag. Gezien deze kapstok speciaal moet worden gemaakt en niet voorradig is, bedraagt de prijs van de kapstok €104,95 incl btw en excl verzending.

Wil jij een kapstok van (draad)staal of in combinatie met eikenhout? Stuur gerust een schets/voorbeeld naar info@st-oak.nl. Deze schets kan daarna omgezet worden in een 3D tekening en na goedkeuring kan er gestart worden met de maak van jouw unieke kapstok. 

Afhalen van jouw bestelling is mogelijk op afspraak. Ook is het mogelijk om jouw bestelling te laten verzenden, deze kosten zijn €14,95.