Wijnrek Wijnrek
Wijnrek Wijnrek
Wijnrek
Industriële wijnrek, gemaakt uit warmgewalst staal en eikenhout. Stel jouw eigen unieke meubelstuk samen met de ST-OAK meubel...

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 a 4 werkweken

€ 339,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Het wijnrek zoals op de foto weergegeven is gemaakt van warmgewalste stalen kokers (20x20mm) en eiken latten (760x20x20mm).

De standaard specificaties voor het wijnrek zijn:

  • Frame afmeting: 800x1600x90mm
  • Latten afwerking: Blank
  • Koker warmgewalst, afmeting: 20x20mm
  • Afwerking frame: Standaard onbehandeld (wijnrek op foto is mat zwart gepoederd)


Het kan verstandig zijn om je blad te voorzien van een slijt- en krasvaste aflak, deze beschermt tegen vlekken. Zie de pagina Materiaal informatie of Onderhoud voor meer informatie en ideeën.
 
Op bovengenoemde pagina zijn ook de meest voor de handliggende kleuren voor de afwerking van het frame alvast op een rijtje gezet. Wij raden aan, bij buiten gebruik, om het frame te voorzien van een beschermende poedercoat afwerking. Door voor een poedercoat afwerking te kiezen wordt roestvorming voorkomen en kun je langer van jouw meubelen genieten. Alle meubelen worden aan de onderzijde voorzien van vloerbeschermers.
 
Het is mogelijk om het wijnrek te verzenden, de kosten hiervan bedragen €75,-. Tevens is het mogelijk om het wijnrek op te halen.
 
Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Wil je een ander formaat koker, andere afwerking van het blad, tafelhoogte, blad dikte voor het meubel of wil je jouw eigen ontwerp indienen? Stuur dan een mail met daarin de wensen naar info@st-oak.nl of gebruik het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag.