Salontafel Salontafel
Salontafel Salontafel
Salontafel
Robuuste industriële salontafel, gemaakt uit warmgewalst staal en eikenhout. Stel jouw eigen unieke meubelstuk samen met de ST-OAK meubel configurator, zie hieronder.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

5 werkweken

€ 391,79 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De salontafel met plateau zoals op de foto weergegeven heeft een O-frame gemaakt van warmgewalste stalen kokers(40x40mm standaard) en een eikenblad (1500x600x47mm).

De standaard specificaties voor de salontafel met plateau zijn:
  • Blad afmeting:1000x600x40mm
  • Blad afwerking: Blank
  • Frame type: U-Frame met plateau
  • Hoogte salontafel frame:400mm 
  • Frame koker: 40x40mm warmgewalst 
  • Plateau hoogte van de gegrond gemeten 150mm
  • Plateau gemaakt van strek metaal
  • Afwerking frame: Onbehandeld


Het is verstandig om je blad te voorzien van een slijt- en krasvaste aflak, deze beschermt tegen vlekken. Zie de pagina Materiaal informatie of Onderhoud voor meer informatie en ideeën.
Door voor een poedercoat afwerking te kiezen wordt roestvorming voorkomen en kun je langer van jouw meubelen genieten. Alle meubelen worden aan de onderzijde voorzien van vloerbeschermers.
 
Wanneer je van plan bent de meubelen buiten te gebruiken, moet je dit aangeven bij het opmerkingen venster bij/tijdens het afronden van de bestelling. Hier wordt rekening meegehouden tijdens de afwerking van het eikenblad. Verder raden wij aan, bij buiten gebruik, om het frame dan te voorzien van een beschermende poedercoat laag.
 
Het is mogelijk om de salontafel te verzenden, de kosten hiervan bedragen €80,-. Tevens is het mogelijk om de salontafel op te halen.
 
Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Wil je een ander formaat koker, andere afwerking van het blad, tafelhoogte, blad dikte voor het meubel of wil je jouw eigen ontwerp indienen? Stuur dan een mail met daarin de wensen naar info@st-oak.nl of gebruik het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag.