Nachtkast Nachtkast Nachtkast
Nachtkast Nachtkast Nachtkast
Nachtkast
Industriële nachtkast, gemaakt uit warmgewalst staal en eikenhout. Stel jouw eigen unieke meubelstuk samen met de ST-OAK meubel configurator, zie hieronder.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 a 4 werkweken

€ 206,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het nachtkast zoals op de foto weergegeven heeft een frame gemaakt van warmgewalste stalen kokers 25x25mm standaard en een eikenblad met een blanke afwerking.

De standaard specificaties voor het nachtkastje is:
  • Blad afmeting:600x400x20mm
  • Blad afwerking: Blank (zwevend)
  • Hoogte nachtkastje frame :450mm 
  • Frame koker: 25x25mm warmgewalst
  • Afwerking frame: Onbehandeld


Het is verstandig om je blad te voorzien van een slijt- en krasvaste aflak, deze beschermt ook uitstekend tegen vlekken. Zie de pagina Materiaal informatie of Onderhoud voor meer informatie en ideeën.
 
Op bovengenoemde pagina zijn ook de meest voor de handliggende kleuren voor de afwerking van het frame alvast op een rijtje gezet. Door voor een poedercoat afwerking te kiezen wordt roestvorming voorkomen en kun je langer van jouw meubelen genieten. Alle meubelen worden aan de onderzijde voorzien van vloerbeschermers.
 
Het is mogelijk om de nachtkast te verzenden, de kosten hiervan bedragen €25,-. Tevens is het mogelijk om de nachtkast op te halen.
 
Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Wil je een ander formaat koker, andere afwerking van het blad, tafelhoogte, bladdikte voor het meubel of wil je jouw eigen ontwerp indienen? Stuur dan een mail met daarin de wensen naar info@st-oak.nl of gebruik het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag.