Barkrukken
Barkrukken
Robuuste industriële barkruk, gemaakt uit warmgewalst staal en eikenhout. Stel jouw eigen unieke meubelstuk samen met de ST-OAK meubel configurator, zie hieronder.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3 werkweken

€ 154,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De barkruk zoals op de foto weergegeven heeft een S-Frame en is gemaakt van warmgewalste stalen kokers (35x35mm standaard) en een eikenblad (350x350x47mm) met een corgel afwerking voor een robuuste look. De randen van het blad zijn afgerond zodat het zit comfort wordt verhoogd.

De standaard specificaties voor de barkruk zijn:

  • Blad afmeting: 350x350x40mm
  • Blad afwerking: Blank
  • Frame type: S-Frame
  • Hoogte barkruk frame: 700mm 
  • Frame koker: 35x35mm warmgewalst
  • Afwerking frame: Onbehandeld


Het is verstandig om je blad te voorzien van een slijt- en krasvaste aflak, deze beschermt ook uitstekend tegen vlekken. Zie de pagina Materiaal informatie of Onderhoud voor meer informatie en ideeën.
 
Op bovengenoemde pagina zijn ook de meest voor de handliggende kleuren voor de afwerking van het frame alvast op een rijtje gezet. Door voor een poedercoat afwerking te kiezen wordt roestvorming voorkomen en kun je langer van jouw meubelen genieten. Alle meubelen worden aan de onderzijde voorzien van vloerbeschermers.
 
Wanneer je van plan bent de meubelen buiten te gebruiken, moet je dit aangeven bij het opmerkingen venster bij/tijdens het afronden van de bestelling. Hier wordt rekening meegehouden tijdens de afwerking van het eikenblad. Verder raden wij aan, bij buiten gebruik, om het frame te voorzien van een beschermende poedercoat laag.
 
Het is mogelijk om de barkrukte verzenden, de kosten hiervan bedragen €25,-. Tevens is het mogelijk om de barkruk op te halen.
 
Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Wil je een ander formaat koker, andere afwerking van het blad, tafelhoogte, blad dikte voor het meubel of wil je jouw eigen ontwerp indienen? Stuur dan een mail met daarin de wensen naar info@st-oak.nl of gebruik het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag.