Ronde tafel - 3DX frame

Robuuste industriële salontafel met plateau, gemaakt uit warmgewalst staal en eikenhout. Stel jouw eigen unieke meubelstuk samen met de ST-OAK meubel configurator, zie hieronder.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

6 werkweken

€ 993,80 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De ronde eetkamertafel met 3DX frame zoals op de foto weergegeven is een special en is op te delen in 2 stukken, tevens is het blad voorzien van een slijt- en krasvaste aflak laag en een transparante matte poedercoating op het frame. De twee tafel delen zijn middels heavy duty kistklemmen met elkaar verbonden. Het standaard 3DX frame wordt gemaakt van warmgewalste stalen kokers (100x100mm standaard) en een eikenblad (rond 1200x47mm) met een afwerking na keuze. 

De standaard specificaties voor de eetkamertafel zijn:

  • Blad afmeting: Rond 1200x47 (mm)
  • Blad afwerking: Blank
  • Hoogte bovenzijde blad: 760mm 
  • Frame koker: 100x100 warmgewalst (mm)
  • Afwerking frame: Onbehandeld


Het eikenhouten blad van 47mm wordt standaard gebruikt voor al onze industriële meubelen. Qua afwerking van het blad is er veel keuze, hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Naast een mooie afwerking kan het ook verstandig zijn om je blad te voorzien van een slijt- en krasvaste aflak, deze beschermt ook uitstekend tegen vlekken. Zie de pagina Materiaal informatie of Onderhoud voor meer informatie en ideeën.
 
Op bovengenoemde pagina zijn ook de meest voor de handliggende kleuren voor de afwerking van het frame alvast op een rijtje gezet. Door voor een poedercoat afwerking te kiezen wordt roestvorming voorkomen en kun je langer van jouw meubelen genieten. Alle meubelen worden aan de onderzijde voorzien van vloerbeschermers.
 
Wanneer je van plan bent de meubelen buiten te gebruiken, moet je dit aangeven bij het opmerkingen venster bij/tijdens het afronden van de bestelling. Hier wordt rekening meegehouden tijdens de afwerking van het eikenblad. Verder raden wij aan, bij buiten gebruik, om het frame te voorzien van een beschermende poedercoat laag.
 
Afhalen van het meubelstuk is mogelijk op afspraak. Ook is het mogelijk om jouw meubel te laten verzenden, de kosten hiervan bedragen €65,-.
 
Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Wil je een ander formaat koker, andere afwerking van het blad, tafelhoogte, blad dikte voor het meubel of wil je jouw eigen ontwerp indienen? Stuur dan een mail met daarin de wensen naar info@st-oak.nl of gebruik het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag.