Industriële hoekkapstok

Industriële hoekkapstok gemaakt van draadstaal.

Verzendkosten

€ 20,00 

Standaard levertijd

4 werkdagen

€ 104,45 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze zwarte industrïele kapstok is gemaakt van draadstaal en heeft een robuuste hoekstrip. De afmeting van de afgebeelde hoekkapstok heeft een gelijk benige hoek van 50cm en is 50cm hoog, de hoekkapstok wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. Deze kapstok kun je ophangen in jouw hal, slaapkamer of naar eigen keuze en is een blikvanger in jouw interieur. Dit komt door het bijzondere design, de kapstok wordt namelijk in een hoek bevestigd.

Deze industriële hoekkapstok is ontworpen door één van onze klanten. Deze had slechts een beperkte ruimte voor een kapstok. Nadat alle randvoorwaarden bekend waren kwamen wij gezamenlijk tot dit eind resultaat. Is het geen geweldige hoekkapstok?

Indien je een andere afmeting wenst van dit product is dit geen probleem. Stuur jouw gewenste afmeting of ontwerp door naar info@st-oak.nl of gebruik het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag.

Wil jij een andere kapstok van (draad)staal of in combinatie met eikenhout? Stuur gerust een schets/voorbeeld naar info@st-oak.nl. Deze schets kan daarna omgezet worden in een 3D tekening en na goedkeuring kan er gestart worden met de maak van jouw unieke kapstok. 

Afhalen van jouw bestelling is mogelijk op afspraak. Ook is het mogelijk om jouw bestelling te laten verzenden, deze kosten zijn €20,-